Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri yeni atanan SGK Zonguldak İl Müdürü Erkin Avcı’ya hoş geldin ziyaretinde bulundular. 

‘BÜROKRASİDE HEMŞERİMİZ OLMASINDAN MUTLULUK DUYDUK’

Osman Bekaroğlu “Derneğim adına hoş geldiniz demek istiyorum. Yeni makamınız hayırlı olsun diyerek ziyaretinize geldik. Bürokraside de bir hemşerimizin olmasından çok mutlu olduk, hemşeri olarak sizin de aramıza katılmanız bizi çok mutlu etti. Zonguldak’ ta olmanızdan çok çok memnun olduk. Görevinizde başarılar diliyorum, daha güzel mevkilere gelmenizi temenni ederim.”

‘YAPTIĞIMIZ HİZMETLERDE BİZİ DESTEKLEYECEK HEMŞERİLERİMİZİN OLMASI MOTİVE EDİCİ’

Bekaroğlu’nun ardından konuşan Erkin Avcı hemşerilerinin ziyaretinden çok mutluluk duyduğunu, yaptıkları hizmetlerde onu destekleyecek hemşerilerinin olmasını motive verici bulan Avcı “Yaklaşık 4 buçuk yıl Düzce de müdürlük yaptıktan sonra, bana da sürpriz oldu Zonguldak İl Müdürlüğü. Duyulunca bu olay bir arkadaşım aradı, müdürüm dedi Karedeniz Bölgesi’nde 7 Mart Artvinliler Günü bir tek Zonguldak da kutlanıyor, orada iyi arkadaşlarım var, inşallah gittiğinde mutlu olacaksın, hoşuna gidecek dedi bana ve arkadaşımın bu yorumu duyunca baya motive oldum. Daha önceki illerden edindiğimiz tecrübeler ve edindiğimiz bilgilerle Zonguldak’a daha iyi hizmet edebilmek adına güzel işler yapacağız. Bu hizmetleri verirken bizleri destekleyecek hemşerilerimizin de olması da bizi ayrıca motive eder. Hemşerilerimin ziyaretinden çok mutluluk duydum. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi  (Açelya BEYAZAY)