Zonguldak Eski Senatörü Behiç Sonbay Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e Teşekkür Etti

Zonguldak Eski Senatörü Behiç Sonbay ve Avukat Ali Osman Odabaş Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

BEÜ basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Zonguldak için çok önemli bir değer olduğunu vurgulayan Behiç Sonbay şunları söyledi: “Bülent Ecevit Üniversitesi özellikle son yıllarda çok büyük gelişme ve büyüme kaydetti. Sayın Rektörümüzün yalnızca merkezdeki kampüsler için değil ilçe kampüsler için de çok büyük yatırımlar ve önemli çalışmalar yaptığını görmekten ve çalışmalarını izlemekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu mutluluğumu ve takdirlerimi bugün Sayın Rektörümüzü ziyaret ederek bizzat kendisine ifade etmek istedim. Rektörümüzün Zonguldak için bu kadar çok çalışması bizim için son derece onur vericidir. Sayın Rektörümüzün şahsında çalışma arkadaşlarına, Bülent Ecevit Üniversitesi ailesine şükranlarımı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyareti için Zonguldak Eski Senatörü Behiç Sonbay ve Avukat Ali Osman Odabaş’a teşekkür ederek üniversitenin hediyelerini ve yayınlarını takdim etti.