Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi özel dekorasyonu ve dolu dolu etkinlikleri ile yine fark yaratıyor.

Sevginin değerini bilenler için büyük anlam idafe eden “14 Şubat Sevgililer Günü”kapsamında Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin  giriş katında kurulan dilek ağacı ,sevgisini dile getirmek isteyenlerin büyük ilgisini gördü.Kimine göre aşkı,kimine göre dost sevgisini ifade eden sevgi sözcükleri cümlelerde hayat buldu.

Ziyaretçilerine hesaplı alışverişin yanı sıra sosyal yaşam ve eğlence alanıda sunan Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi,Sevgililer Günü’nü unutmadı.14 Şubat Çarşamba gününe kadar en güzel sevgi notunu yazan 3 çift sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Ayrıca 9-10-11 Şubat tarihlerinde “Sihirli Hediye Balonu”kampanyası kapsamında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler sihirli balonu patlatarak sürpriz hediyelerin sahibi oldu.

Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sevgililer Günü’nde ziyaretçilerine unutamayacakları romantik bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.14 Şubat Çarşamba günü,ziyaretçiler yan flüt,keman ve gitardan oluşan Trio dinletileri ile romantik anlar yaşayacak.

Özel günleri daha anlamlı kılmak ve hafızalardan silinmeyecek deneyimlerle hayatınıza renk katmak istiyorsanız, renkli anılarınıza ortak olmak için Westalife Alışveriş ve Yaşam  Merkezi sizleri bekliyor.