Gazetemiz ortaklarından Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir, sürekli yardımlarda bulunduğu uyuşturucu bağımlısı A.K’ya ayakkabı alsın diye verdiği 50 TL yüzünden bu akşam çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Beycuma kapalı cezaevine gönderildi.

Zonguldak’ta esmer vatandaşlarla olan dostluk ilişkisi herkesçe bilinen Gazeteci Mustafa Özdemir, kendisine ayakkabılarının yırtıldığını söyleyen A.K’ya 50 TL para verdi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu sabıka kayıtlarında da mevcut olan A.K verilen para ile ayakkabı almak yerine bir petrolden benzin aldığı ve Zonguldak belediyesinin önünde kendisini yakmak istediği öğrenildi. Bu olayı Gazeteci Mustafa Özdemir tasarlamış gibi gösterilerek dün polis sorgusundan sonra Adliyeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemede A.K verdiği ifadesinden Mustafa Özdemir’in kendisine ayakkabı almak üzere 50 TL verdiğini ancak kendisinin ayakkabı almayıp bu para ile benzin aldığını ve eylemini de gerçekleştiremeden yakalandığı söyledi. A.K  Gazeteci Mustafa Özdemir’in kendisine ve ailesine sürekli yardımlar yaptığını ve olayla da ilişkisinin olmadığını söyledi.

Halkın Sesi İstihbarat kaynaklarının  edindiği bilgiye göre olayın ardında Zonguldak’ın AKP’li Belediye Başkanı Selim Alan’ın olduğu ve olayda adı geçen A.K isimli şahsı yönlendirdiği öğrenildi. İddialara göre Özdemir’in tutuklanması için Belediye Başkanı Selim Alan’ın nüfuzunu kullandığı kaydedildi.