Sosyal medyada  “Ayşe Teyze” rumuzuyla sözde halkın beklentilerine yönelik attığı twitlerle dikkatleri üzerine çeken Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, siyasetçileri solladı

AYŞE TATİLDE!

Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, son yıllarda benzerine az rastlanır uygulamalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya üzerinden ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem yaratan Turanlı, farklı üslubu ile de devlet memuru profilinin dışında bir fotoğraf veriyor. Sık sık “Ayşe Teyze” rumuzuyla topluma sosyal mesaj veren Turanlı’nın üslubu kent sakinlerinin bir bölümünde karşılık bulurken, bir bölümü ise Turanlı’nın açıklamalarını “Yersiz ve gereksiz” buluyor.

TRAFİK’TEN KALDIRIM TAŞINA…

Zonguldak’ın seçilmiş belediye başkanı Muharrem Akdemir’i bir çok organizasyonda by-pass ederek proje üreten, belediyenin sorumluluk alanı içinde kalan işlere el atarak yetki sınırlarını zorlayan Turanlı, paylaşımlarında kullandığı sokak jargonu ile dikkat çekiyor. Turanlı’nın bu tavrı karşısında ise Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, tepki göstermek yerine susmayı terci ediyor. Öyle ki, Turanlı Zonguldak Beldiyesi’nin icraatlarını AKP ve MHP’nin yapmadığı kadar muhalefet yaparak eleştiriyor. Kaldırım taşını polislere boyatacak kadar ileri giden Turanlı, kaldırım işgali, taksi durağı kabini hatta  belediye otoparkına bile müdahale edebiliyor.

TURANLI BOL TWİTTEN ATIYOR!

 Ayşe Teyze rumuzuyla polisin faaliyetlerini kamuoyuyla paylaşan Metin Turanlı, gün geliyor taraftarı maça çağırıyor, gün geliyor sokak müzisyenlerine destek çağrısı yapıyor. Otopark ücretlerinden, trafik günlerine kadar birçok faaliyete imza atan Emniyet Müdürü,  “oradaydık” sloganıyla başlattığı denetimlerle kamuoyuna “Asayiş berkemal” mesajı veriyor. Ancak, şehirde ne trafik sorunu çözülüyor, ne de otopark sorunu. Özellikle uyuşturucu konusunda yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Turanlı, 14 yaşına kadar gerileyen bonzai kullanımının önüne bir türlü geçemiyor. Son olarak Kozlu’da bonzaiden ölen 23 yaşındaki genç uyuşturucu bataklığının Zonguldak’ta geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Vatandaş soruyor: Ayşe Teyze bir şeyler yapmak için neyi bekliyor?