Çaycuma Belediyesinde otobüs şoförü olarak çalışan Zafer Yıldırım, kullandığı otobüste unutulan içinde 10 bin liradan fazla para bulunan çantayı sahibine teslim etti.

 

Çaycuma Belediyesinde otobüs şoförü olarak çalışan Zafer Yıldırım, kullandığı otobüste bir çanta unutulduğunu fark etti. Çantayı inceleyen Yıldırım, içinde çok miktarda para olduğunu görünce, Beyaz Masa’ya bilgi verdi. Çantasının yanında olmadığını fark eden ve otobüste unuttuğunu düşünen çanta sahibi, Yıldırım’ı bularak çantanın kendine ait olduğunu söyledi. Çantada bulunan kimlik ve diğer belgelerle iddia sahibi kadının beyanının uyuşması üzerine, içinde 10 bin liradan fazla para bulunan çanta, kendisine teslim edildi. Büyük sevinç yaşayan çanta sahibi kadın, Yıldırım’a ve Çaycuma Belediyesine teşekkür etti.

 

ÇAYCUMA’NIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Personelimiz Zafer Yıldırım’a örnek davranışı için teşekkür ediyorum. Arkadaşımız, Çaycuma’nın gerçek yüzünü bizlere gösterdi. Çaycuma hoşgörülü, dayanışma duygusu yüksek, vefalı insanların kentidir. Halkımız çalışkandır, alnın teriyle geçimini kazanan Çaycumalı hak etmediği hiçbir şeyin peşinde olmaz. Zafer kardeşimiz,  bu güzel kentin sahip olduğu hasletleri bizlere bir kez daha anımsattı. Bu davranışından büyük gurur duydum. Kendisine Çaycuma halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.