Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yarın saat 13.00’da deplasmanda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç öncesinde bu sabah Zonguldak'tan ayrılarak Ankaraya' ya giden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ankara'da  kaldıkları otelde bir kaç saat dinlenmesinin ardından maçın yapılacağı statta ter idmanı yaptı. Yapılan İdmanın ardından temsilcimiz kaldığı otelde kampa girerek maçın başlama saatini beklemeye başladı. 

BARIŞ ŞEREF 45 YAŞINDA 

Kırmızı lacivertli futbolcular, Ankara Demirspor maçı öncesinde bugün 45 yaşına basan Teknik adam Barış Şeref'in doğum gününü kaldıkları otelde pasta keserek kutladı. Doğum gününü unutmayan oyuncularına teşekkür eden teknik adam Barış Şeref, "En güzel hediyeniz yarın Ankara Demirspor karşısında alacağınız puan ve puanlardır"diyerek oyuncularına yarınki maçın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgu yaptı.
Oyuncular İse teknik adam Şeref'e yarınki maç için puan ve puanlar için söz verdi.

22 PUANLA 12. SIRADA 

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 21 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 yenilgi ile 22 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 31 gol görürken, rakip filelere ise 22 gol kaydetti.

34 PUANLA 7. SIRADA 

Ankara Demirspor ise ligde oynadığı 21 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik, 5 yenilgi ile 34 puanla 7. sırada yer alıyor.  Ankara Demirspor kalesinde 22 gol görürken, rakip filelere ise 33 gol kaybetti.

MAÇI ENVER AYDIN YÖNETECEK

Ankara Demirspor ile Zonguldakspor maçını  Bursa Bölgesi'nden Klasman Hakemi Enver Aydın yönetecek. Enver’in yardımcılıklarını ise Eskişehir Bölgesi Klasman yardımcı hakem Ramazan Ufuk Avdaş ve yine aynı bölgeden klasman yardımcı hakem Yunus Doğan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ordu bölgesinden Enes Kanpara oldu.