Topraklar İnşaat ve Mefruşat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammer Toprak’a,  Atatürk Devlet Hastanesi’ne yaptırdığı Onkoloji Odası için Atatürk Devlet Hastanesi’nin başhekimi Hasan Tosun ve Başhekim Muavini Ertuğrul Güner, hizmetinden dolayı plaket verdi.

Desteklerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun, “Bugün buraya Muhammer ağabeyimize teşekkür ziyareti için geldik. Hastanemize ilk defa Onkoloji doktoru atandı. Biz bunu haber alır almaz kemoterapi ünitesini hazırlamak için plan yaptık. En hızlı sürede bunu nasıl yaparız diye düşünürken, Muhammer ağabeyimiz bize tek kişilik oda sözü vardı. Bu sözden cesaret alarak kendisine teklif ettik. O da bizi kırmadı. Hatta daha büyük bir çaplı bir çalışma oldu. Onkoloji vakaları ülkemizde çok fazla. Tedavi süreçleri sıkıntılı geçiyor. Kendisine, Zonguldak halkı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Tosun’un ardından konuşan Topraklar İnşaat ve Mefruşat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammer Toprak, “Bu eserin yapılmasında Sayın Başhekim Hasan Tosun’a teşekkür ediyorum. Bu önemli eserin yapılması bize nasip olduğu için mutluyum. Diğer işadamlarına da böyle kutsal eserler yapılması nasip olur. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum” dedi.  Aycan KARADAĞ