Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldesindeki ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip kumanya yardımında bulunuyor.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldedeki gerçek ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip yılın her döneminde yardımlarda bulunduklarını söyledi. Başkan Demirtaş, “30 Mart 2014 tarihinde göreve geldiğimizden bu güne kadar geçen süre zarfında bu yardımları hep yapıyoruz. 8 bin 500 nüfusu olan beldemizde elbette ihtiyaç sahibi ailelerimizde var. Bunları muhtarlarımız, belediye personelimiz ve belde sakinlerimizin bize bildirdiği aileleri araştırıyoruz. Bu ailelerimize sadece Ramazan aylarında değil yılın her döneminde yardımlarımızı yapıyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Ben Gülüç’te bir tek çocuğun bile yatağa aç girmesini istemiyorum. O zaman bizim burada bulunmamızın bir anlamı da olmaz. Bu yardımları yaparken hiçbir aileyi rencide etmiyoruz. Beldemizde hangi ailelere yardım yaptığımızı 1-2 personelimiz dışında kimse bilmez. Yardımın siyaset de olmaz, reklamı da olmaz. Yardımlarımız 2 yıldır sessiz bir şekilde devam ediyor, bundan sonrada devam edecek” dedi.
Başkan Demirtaş’ın Eşi Işıl Demiraş’ın yardıma ihtiyacı olan aileleri zaman zaman ziyaret edip dertleri ile ilgilendiği belirtildi.