Bu ALAN'da kimlerin planı var?

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Fener mahallesinin rant kapısı yapılmak istendiğini ileri sürdü. Keleş, "Huzurla dolaştığımız, nefes aldığımız, hepimizin hoş vakit geçirdiği Fener Mahallesi bazı grupların gündemine geldi ve rant kapısı olarak yandaşlara imara açılmak üzere harekete geçildi. Yıllar önce sit alanı olarak ilan edilen bu ALAN'da kimlerin ne planı var merak ediyoruz" ifadesini kullandı.  
Keleş, şunlara değindi: 
"Göreve geldiği günden bu yana kaçak saraya makamından selam çakanlar, yeni kaçak saraylar için gözlerini Fenere dikmişlerdir. Bir branda ile o kaçak yapılarında önünün açılabileceğini düşünenler yanılmaktadır. Zonguldak Fener'e sahip çıkacak ve rant hayali kuranların kirli planları suya düşecektir.
Buradan tüm vatandaşlarımızı bu kirli ranta karşı birlik olmaya ve tepkisiz kalmamaya davet ediyoruz. Biz DEVA Partisi İl Başkanlığı olarak bu yapılaşma kararına karşı en kısa süre içerisinde hukuki yollara başvuracağız ve itirazımızı gerçekleştireceğiz. Tüm STK ve siyasi partilerimizi de yanımızda görmek isteriz." (Haber Merkezi)