Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz 510 bin liralık makam arabası alıyor, taşeron işçilerin bir bölümü 3 aydır maaş alamıyor…

BAŞKAN SEFADA, İŞÇİLER CEFADA

Göreve geldiği günden itibaren sansasyonel haberlerle gündeme gelen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, lükse olan düşkünlüğü ve egoları yüzünden ilçede eleştiri oklarının hedefine girdi. 510 bin liralık makam aracına gelen tepkiler üzerine Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ın torununa gelin arabası yaparak toplumun gazını almaya çalışan Yılmaz’ın bazı taşeron işçilerinin maaşlarını ödemediği ortaya çıktı. Halkın Sesi’ne konuşan taşeron işçiler, 3 aylık maaşları içerideyken Belediye Başkanı’nın 510 bin liralık arabaya binmesini bununla da yetinmeyip kurban kesip suyuna pilav pişirmesini hazmedemediklerini söylediler.

KOZLU KAOSA KOŞUYOR

Yerel medyada hemen hemen her gün şaşalı haberlerle manşetlerden düşmeyen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı eylül ayından sonra zor günler bekliyor. 6,5 milyonluk iller bankası kredisinin aylık 400 bin liralık ödemeleri, eylül ayından itibaren iller bankasından gelecek gelirin %40 kesintiye uğraması nedeniyle zaten borç batağında olan Kozlu Belediyesi’nin ekonomisini allak bullak edecek. Müteahhitlerle olan yakın ilişkileri ve il dışında yaptığı özel görüşmelerle gündemden düşmeyen Kerim Yılmaz’ın iller bankasından gelecek 200 bin lirayı kadrolu işçilere dağıttıktan sonra taşeron işçilerin maaşlarını nasıl ödeyeceği merak konusu.