Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli  ve İlçe Başkanı Ahmet Gören ile birlikte Kastamonu’da bir takım temaslarda bulundular.

Kozlu İlçesi için ilk olarak İlbank  Kastamonu  Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden heyet daha sonra Kastamonu’da Çevre ve Şehircilik bakanlığı  Proje ve Mekansal  Planlama Müdürü Sayın Ümit Aziz Kara’yı ziyaret ederek bir toplantı düzenlediler. Kozlu için temaslarına görüşmelere devam eden heyet daha sonra  Kastamonu havalimanı Müdürü Sayın Yılmaz Hacıoğulları’nı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kastamonu’ya bir takım projelerin takibi için gittiklerini söyleyerek,  ‘’Kozlu için Başkanlarımız ile birlik beraberlik içinde Kozlunun daha güzelleşip gelişmesi ve projelerimizin takibi için Kastamonu’da bir takım ziyaretlerde bulunduk. Görüşmelerimiz çok olumlu geçti.Bize gösterilen nezaket için Bölge müdürlerime çok teşekkür ederim.Kozlu için çalışmalarımız görüşmelerimiz devam ediyor.’’dedi

Emre Can BAYRAM