Seçmenden destek isteyen Başoğlu, “Sizlerin desteği ile Zonguldak’ın TBMM’de sesi olacağım” dedi.

   CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma’da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Vatandaşların yoğun ilgisini alan Başoğlu, “Bir kardeşiniz bir evladınız olarak, sizlerin desteği ile Zonguldak’ın TBMM’de sesi olacağım, gençlerin sesi olacağım, emeklilerimizin sesi olacağım, sizlerin sesi olacağım. Zonguldak’ın birikmiş sorunlarını çözmek için bedenimi taşın altına koyacağım.” dedi.
   “Zonguldak'tan ayrılarak il olan Karabük ve Bartın ilçeleri bu kadar kısa zamanda her anlamda Zonguldak’ı neredeyse dörde katladı. Karabük ve Bartın yapılan yatırım ve verilen desteklemelerle ulaşım, istihdam, eğitim, kentleşme yolunda hızlıca gelişmelerine rağmen Zonguldak üvey evlat muamelesi gördü. Oysaki Zonguldak ülke ekonomisini destekleyen ilimizdi. Bizim dönemimizde Zonguldak her anlamda hak ettiği değeri görecek. İstihdam yatırımları, ulaşım, eğitim yatırımlarını hak ettiği şekilde alacak.” dedi.
   Zonguldak Havaalanını da değerlendiren Başoğlu, “Zonguldak Havaalanı’na verilen değer ortada. İç hatlara çalışmadığı için, sadece yaz aylarında Almanya'da yaşayan vatandaşlarımızın gelişiyle hareketlenen havaalanı görüntüsünün dışına çıkamadı. Bizim dönemimizde Zonguldak havaalanı iç hatlara açılarak tamamen aktif olarak kullanılan tam kapasiteyle çalışacak konuma getirilecek.” şeklinde konuştu.