MHP Zonguldak İl Sekreteri, CHP Zonguldak İl Başkanı’nı tehdit etti

‘BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN’
CHP İl Başkanı Umut Başoğlu, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan’ı eleştirmesi üzerine Zonguldak MHP İl Sekreteri Varol Demirköse sosyal medya hesabından Başoğlu’na sitem etti. Yaptığı paylaşımda, CHP Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu’na eleştirilerin bedelini ödeyeceğini söyleyen Demirköse şunları söyledi:

‘Milliyetçi Hareket Partisini ve İl Başkanımız Sayın Hamdi Ayan'ı eleştirmek, CHP İl Başkanının haddi değildir.
Milliyetçi Hareket Partisi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile vatanımızın milletimizin bayrağımızın bekasi için çalışmaktadır.15 temmuzda ki darbe kalkışması olayındaki darbecilere karşı MHP’nin dik duruşu bunu göstermiştir. FETO ve PKK terör örgütlerine yapılan operasyonların hızlanmasını da MHP desteklemiştir. CHP, PKK uzantısı HDP’lilere sahip çıkmanın, darbe kalkışmasında süreci beklemiş olmanın hesabını vermelidir.

Zonguldak’ta TTK’nın özelleşmesi sürecini MHP durdurmuş, Taşeron yasasındaki mağduriyetlerin giderilmesinde yine MHP mücadele etmiştir. MHP yine önce ülke menfaatlerini ön planda tutarak mücadelesini sürdürecektir. Yeni seçilen CHP il Başkanı Umut Başoğlu öncelikle kendi parti sorunlarını, ve düzgün çalışmayan CHP li belediyeleri ve PKK taşeronu HDP milletvekillerine sahip çıkmalarını gözden geçirmelidir. Milliyetçi Hareket Partisini eleştirmek CHP il başkanı Umut Başoğlu'nun haddi değildir ve bununda bedelini ödeyecektir.’