Bekaroğlu’na Büyük Destek

Yayınlanma

Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Zonguldak Belediye Meclis üyeliği için adaylık başvurusunu CHP Merkez İlçe Başkanlığına yaptı.

Bekaroğlu yaptığı açıklamada, partime olan tutkum ve bağlılığım, kamu yönetiminden gelen deneyim ve birikimimle kentime ve ülkeme katkı sağlamak istiyorum diyerek şunları söyledi; 

“Hepimizce malum olduğu üzere, AKP hükümetinin 17 yıldır süregelen iktidarı boyunca ortaya koyduğu uygulamalar, baskıcı, dayatmacı ve emek düşmanı bir tutum sergilemektedir. Bu tutumlarının altındaki asıl neden ise Atatürk’e, Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet’in kurumlarına karşı taşıdıkları husumettir. Bu husumet, ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı söylemlerle toplumu her gün germektedir. Kendileri ve siyasal çizgileri dışında olan herkesi terörist, vatan haini gibi sözlerle itham ederek, 17 yıldır ortaya koydukları beceriksizliklerini, başarısızlıklarını örtmeye çalışmaktalar. AKP’nin ve yandaşlarının bu haksız karalamalarına ve ekonomi, terör, dış politikadaki beceriksizliklerinin faturasını ise yurtsever ve emekçilere çıkarmalarına daha fazla göz yummamız mümkün değildir.

Yaklaşık kırk yıl devletimize hizmet vermiş bir kamu emekçisi olarak, emekliliğimin hemen sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldum. Üye olurken amacım, kendimi bildim bileli yüreğimi verdiğim bu partiye gövdemle de hizmet etme azmi ve düşüncesiydi.

Bugün de 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partimin Zonguldak Belediye Meclisi Üyesi olmak için adaylık başvurumu yapıyorum. Partime olan tutkum ve bağlılığım, kamu yönetiminden gelen deneyim ve birikimimle kentime ve ülkeme katkı sağlamak istiyorum. Bu dilekçem ile kendimi talebimi değerlendirecek olan parti yöneticilerimin sağduyu ve ferasetine emanet ediyorum. Onların da talebim ile ilgili olarak en sağlıklı ve en yerinde kararı vereceklerine inanıyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da partime her düzeyde hizmet etmeye hazır olduğumun bilinmesini istiyorum. Başvurumuzun ve sonuçlarının partimize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.“

Yorumlar