Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın 10 aylık performansının beklenenden daha düşük olduğunu ifade etti.
Ceylan; "Kozlu da bazı şeyler değişeceğini güzel şeylerin olacağını kendisi bizzat bize meclis salonunda söylemişti. Ama şu ana kadar söyledikleri söylemleriyle eylemleri arasında fark var. Performansı düşük" dedi.

Kendisinin sorunlarını bilerek göreve geldiğini ve dolayısıyla sorunların çözüm beklediğini ifade eden Seyfettin Ceylan şunları ifade etti:

"Tabii 10 ayda değerlendirmek biraz erken olur bana göre belediye başkanının çalışmasını ama tabii ki 10 aylık performansı düşük. Niye düşük kendisiyle gidip konuştuğunda veya bir meclis toplantısına katıldığımda yılbaşına kadar müsaade edin bana yılbaşından sonra Kozlu da bazı şeyler değişeceğini güzel şeylerin olacağını kendisi bizzat bize meclis salonunda söylemişti.Ama şu ana kadar söylediklerini söylemleriyle eylemleri arasında fark var. Performansı düşük. İnşallah Kozlu için hayırlısı olur biz muhalefet partisi olarak Kozlu'ya yapılacak iyi işlerin arkasında olacağımızı kendisine zaten ilettik.  Kendisine de söyledim. Onun için  Kozlu'da şu anda beklediğimiz performasyon sıkıntılı dönemler var. Bir de işte 26 kişi her ay dönüşümlü olarak işçi olarak ücretsiz izne ayrılıyor.  11 ay gibi bir çalıştırma var kendisine sorduğumda net bir cevap alamadım inşallah hayırlısı olur. Ama beklediğiniz performans yok. Kozlu'da tabii ki sıkıntılı. Belediye borçlu ama o borcu da bilerek kendisi geldi. Şuan performansı düşük". 

EN ÖNEMLİ NOTU OTOBÜS İŞİNİ KOZLULU ESNAFA VERMESİ

Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın özel halk otobüslerinin Kozlulu şoförlere vermesini değerlendiren Ceylan; "Bence en doğru. Kozlu'nun insanlarına o işi verdi. Ama ne kadar başarılı olurlar arkadaşlarımız ne kadar bu işi götürürler o konuda bir şey diyemem. Ama en doğrusu Ali Bektaş'ın Kozlu Belediyesindeki özel halk otobüslerinin  Kozlulu arkadaşlarımıza devretmesi bence en önemli notu" dedi.(Haber merkezi)