Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Belediye Başkanları ile birlikte Devlet Su işleri Genel Müdürü Ali Rıza Diniz’i makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlarının taleplerini iletti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci,  ,Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Gelik  Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Bakacakkadı belediye Başkanı Sezgin özdemir  ve Bakacakkadı Beldesi Örmeci Köyü Muhtarı İsa Simitçi ile birlikte DSİ Genel Müdürünü ziyaret etti.

Konuyla ilgili olarak basın danışmanlığından açıklamalarda bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “ Bilindiği üzere ilçelerimizde ve beldelerimizde DSİ tarafından  yapılan projeler bulunmaktadır. Devam eden projelerin takibi ve  yeni yapılacak projelerin yatırım programlarına alınması için Genel Müdürümüzle görüştük. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi