Kaçak pastane katı faaliyete geçti

BELEDİYE GÖRMEDİ,
KAYMAKAMLIKTA UYKUDA
Kilimli’de seçim dönemi mevcut Başkan Kamil Altun’a destek verenler nemalanmaya devam ediyor. Kilimli ilçesinin en büyük ve ana arteri olan Atatürk Caddesinde herkesin gözü önünde Aysu Pastanesinin kaçak olarak inşa edilen ve gazetemiz Watshapp ihbar hattımıza gelen fotoğraflarla haber haline getirdiğimiz kaçak kat tamamlanarak hizmete girdi. 
BEDİYE SAĞIR KALDI
Kilimli’nin en işlet caddesinde 2 metrelik kaçak çıkma tamamlanarak müşterilerin hizmete girdi. Belediye Başkanı Kamil Altun seçim döneminde kendisine destek verenlere diyet ödediği kaydedilirken, tüm bu olan bitenlere İlçe Kaymakamlığının seyirci kalması tepkiyle karşılanırken, daha önce Kilimli’de yıkımlar yapan Kaymakam Dr.Nevzat Taşdan  seyirci kalması farklı şekilde yorumlanıyor.
İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN DİKKATİNE
İmar rantları konusunda son dönemlerde eleman yetersizliğine karşın oldukça duyarlı olan Zonguldak İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Kilimli’de yaşanan rantlara karşı önlem alması isteniyor. Belediye ve Kaymakamlığın göz yumması ile cadde meydanında herkesin gözünün içine baka baka yaşanan imar rezaletinin önlenmesini isteyen duyarlı vatandaşlar, Vali Erdoğan Bektaş’ın görevini yapmayanları uyarmasını istediler. 

http://www.halkinsesi.com.tr/zonguldak/kilimlide-kacak-pastane-h50734.html