Bülent Ecevit Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan cami inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Cami, Kurban Bayramının ardından hizmete alınacak.

Devam eden inşa çalışmaları ile ilgili olarak Zonguldak İl Müftü Vekili Bahtiyar Toranoğlu, 29 Eylül 2014 tarihinde Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bülent Ecevit Üniversitesinin Zonguldak için önemine vurgu yapan Toranoğlu, Üniversitenin başarılarının gurur verici seviyeye ulaştığını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer de ziyaret için teşekkür ettiği İl Müftü Vekili Bahtiyar Toranoğlu’na Üniversitemizin armağanlarını takdim etti. Daha sonra Rektör Özer ve Toranoğlu ile beraberindekiler, Üniversitemiz merkez yerleşkesinde yapımı süren cami inşaatı incelemek üzere makamdan ayrıldılar. İnşaat alanında incelemelerde bulunan heyet, yapım işlerinin sonuna gelinen cami üzerinde karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. İncelemeler esnasında Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, caminin yapımına katkı veren Diyanet Vakfı adına Bahtiyar Toranoğlu’na ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, merkez yerleşke camisini kısa süre içerisinde hizmete alacaklarını müjdeledi.