BEÜ’nün Lezzet Ustaları Türkiye Üçüncüsü oldu
FLAŞ HABER
ZONGULDAK:
BEÜ'nün Lezzet Ustaları Türkiye Üçüncüsü oldu

BEÜ Zonguldak’a bir başarı daha kazandırdı. Bu konuda BEÜ basın bürosundan yapılan açıklama şöyle:

Üniversitemiz Devrek MYO Aşçılık Programı öğrencileri, Üniversiteliler Gelenekten Geleceğe Gastronomi Yarışması  “Kapalı Kutu” (Black Box)  kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldular.

17-20 Ocak tarihleri arasında Türkiye Aşçılar Federasyonu,  Ageb ve Anfaş işbirliği ile Antalya Anfaş Fuarı’nda gerçekleştirilen ve 14 farklı üniversiteden 43 öğrenci ekibinin katıldığı, Üniversiteliler Arası Kapalı Kutu (Black Box) kategorisinde yarışan Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy, Evren Emil ve Gökhan Sarıbaş’tan oluşan ekip Türkiye üçüncülüğünü elde ederek yeni bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Üniversitemiz Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferdi KESİKOĞLU, öğrencileri ve öğretim elemanlarını elde ettikleri  başarıdan dolayı tebrik ederek, yarışma kapsamında  öğrencilere destek olan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası, River Mill Park Otel ve Başoğlu Orman Ürünleri A.Ş.’ye teşekkürlerini sundu.(Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner234

banner236

banner228

Filyos Projesi’nde doğayı bozmamalıyız

Haberi Oku