AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; Milletvekilimiz Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ziyaret ettiklerini açıkladı.


Milletvekili Çaturoğlu; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün 19 Kasım Cumartesi günü Zonguldak’a yapacağı ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu; “Bugün Milletvekilimiz Özcan Ulupınar, İl Başkanımız Zeki Tosun ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal ile birlikte Batı Karadeniz’in Bakanı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı hemşehrimiz Sayın Faruk Özlüyü ziyaret ettik ve 19 Kasım Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyareti değerlendirdik. Sayın Bakanımız ziyaretine önce Filyos’da “Filyos Endüstri Bölgesi” tanıtım programına katıldıktan sonra, Valilik, İl Başkanlığı ve Kdz. Ereğli’de ziyaretlerde bulunacaklar. Ziyaretlerden sonra akşam yine Kdz.Ereğlide Zonguldak Merkez ve ilçelerimizin Ticaret ve Sanayi odaları ile sanayici ve iş adamlarımızın da katılacağı istişare toplantısına katılacaklar.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Özlü’nün ilimize yapacağı ziyareti yatırım ve istihdam açısından çok önemsiyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde ilimizin ufkunu açacak yeni gelişmeler yaşanacak. Şuan 2.Abdulhamit Han’ın rüyası olan asrın projesi “Filyos Limanı” inşaatının temel atma hazırlık çalışmaları da devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde oranında temelini atacağız.”

 

Sayın Bakanımıza Kdz. Ereğli İlçemizin yöresel ürünlerinden takdim ettikten sonra ziyaretimiz sona erdi.

 

İlimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Bilim ve Sanayi Bakanımız Sayın Faruk Özlü’ye teşekkür ediyorum.