“Zonguldak’ın Değerleri Buluşuyor” Çalıştayı’nda konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir gaf üstüne gaf yaptı…

Biri Akdemir’i durdursun!

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde düzenlenen “Zonguldak’ın Değerleri Buluşuyor” başlıklı Çalıştayı’nda bir Muharrem Akdemir klasiği yaşandı. Bugüne kadar kenti temsil ettiği birçok ziyaret ve toplantıda yaptığı gaflarla birçok kez gazetelere haber olan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, bu kez de dün yapılan Çalıştay’da yaptığı konuşmasıyla alay konusu oldu. Katılımcıların gülüşmelerine rağmen kırdığı potu fark etmeyen Akdemir, “İnşallah” diyerek başladığı cümlede Zonguldak’ın geriye gidişatı için dua etti.

“AKIM” DERKEN…

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak Dernekler Federasyonu(ZONDEF), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen “Zonguldak’ın Değerleri Buluşuyor” Çalıştayı’nda kürsüye gelen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in işte “AKIM” derken sarf ettiği o gaf: “Bunu büyük bir heyecan ve büyük bir gururla söylüyorum. Valimiz, bizim için bir şans. Zonguldak her geçen gün geriye gidiyor. İnşallah bu geriye gidiş katlanarak devam edecektir. Yükselerek devam edecektir”