Fetö Sponsoru Ali Bektaş’ın basın yaveri Özcan Çelik, basından sorumlu Cumhuriyet Savcısı’nı Ali Bektaş’ın aleyhinde karar verince “Fetöcü” olmakla itham etti

BİTLERİ KANLANDI!

Türkçe Olimpiyatları’nın altın sponsoru, Fethullah Gülen’in elini öpmek için Amerika’ya giden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın basın yaveri gazeteci Özcan Çelik, Bektaş’ın aleyhinde karar veren basın savcısını FETÖCÜ olmakla suçladı. Gazeteci Ergin Özkul, haberinde Ali Bektaş’ın Antalya’da otelleri olduğu iddialarını gündeme getirmiş, Bektaş haberi yalanlamamıştı. 

“KOVUŞTURMAYA GEREK YOKTUR”
Antalya’da otelleri olduğu iddialarını gündeme getiren Lens Medya Haber’den Ergin Özkul hakkında “yalan haber” ve “iftira” iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Ali Bektaş’ın şikayetini değerlendiren basından sorumlu Cumhuriyet Savcısı, yapılan haberi “basın özgürlüğü” kapsamında değerlendirerek “Kovuşturmaya gerek yoktur” şeklinde karar verdi.

BU NE CÜRET 
Basın Savcısının kararını beğenmeyen Ali Bektaş’a yakınlığı ile bilinen basın yaveri Lens Medya lehinde karar veren Cumhuriyet Savcısına “FETÖ” yakıştırması yaptı. Ali Bektaş’ın meclis listesinde de olan ancak kazanamayan gazeteci Özcan Çelik yaptığı haberde, 
“Maalesef yargı,  Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyen 15 Temmuz zihniyetinin yargıdaki devamı gibi davranmıştır. Zira, yüzde yüz yalan bir haberi basın özgürlüğü diye kabul eden zihniyet AK Parti’nin tüm temsilcilerine karşı toplumda yapılmak istenen itibarsızlaştırma çabalarına hizmet etmektedir. Bu köhnemiş zihniyetin hukukla bir alakası olamaz. Yalan haber ne zamandan beri yargıda  itibar görür oldu? Yalan haber basın özgürlüğü değildir!” ifadelerine yer vererek Cumhuriyet Savcısını Fetöcü ilan etti. Kamuoyu Özcan Çelik’in kimden cesaret aldığını merak ediyor.