BKM’DE İSYAN VAR!
 Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “Ben yaptım oldu” mantığıyla aldığı kararlara bir yenisini daha ekledi. Bu güne kadar binlerce öğrenci yetiştiren BKM’yi dağıtmak için kolları sıvayan Selim Alan, ilk olarak BKM Müdürü Abdullah Bakır’ı görevden almıştı. 

KÜLTÜR-SANAT KURUMUNA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ATADI
Kültür-sanat yuvası olan BKM’ye eşleri arkadaş olan beden eğitimi öğretmeni Armağan Gürgenç’i atayan Selim Alan, şimdi de eğitmen kadrosunu dağıtmaya başladı.Belediye Başkanı Alan’ın bu “Vefasız” tavrına tepki olarak ilk etapta istifa eden BKM eğitmenlerinin geri kalan bölümü ise Alan’ın, “Şartlarımıza uyan uyar, uymayan çeker gider” şeklindeki sözleri üzerine İstifa etti. 

BKM’de yıllardır tiyatro eğitmenliği yapan Engin Çöl, sosyal medyada şu satırlarla yaptığı paylaşımıyla istifa ettiğini duyurdu:
“Dokuz çocukla başlayıp, sekiz grup, yani 200 çocuğa ulaştığımız, iğneyle kuyu kazır gibi, gecemizi gündüzüme katıp emek verdiğimiz, Zonguldak’ta bir çok okuldan daha fazla öğrencisi olan, bir okul haline gelen Belediye Kültür Merkezimizden ‘’şartlarımıza uyan uyar, uymayan çeker gider’’ denerek gözden çıkarıldık. Diğer eğitmen arkadaşlarımızla beraber bu, onurumuza dokunan tavrı kabul etmeyerek BKM’den ayrılıyoruz.”