Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, kardeş belediye Zonguldak Çatalağzı'nın yardım çağrısını karşılıksız bırakmadı. Zonguldaklı yurttaşların talebi sonrası Bornova Mesleki Eğitim Merkezi'nde üretilen yaklaşık 4 bin maskenin yanı sıra bir miktar dezenfektan ilçeye gönderildi. Başkan İduğ'a teşekkür eden Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, "Biz kardeşiz, onlar ağabeyimiz. Kardeşlik köprüsünü daha da güçlendirmek istiyoruz" dedi

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, kardeş belediye Zonguldak Çatalağzı Belediyesi'ne verdiği sözü tuttu. Geçtiğimiz günlerde SONKALE TV canlı yayınında Zonguldaklı yurttaşlardan gelen 'Maske' talebi üzerine Başkan İduğ, Zonguldak Çatalağzı'na Bornova Mesleki Eğitim Merkezi'nde üretilen 4 bin adet maskenin yanı sıra dezenfekten gönderdi.

BAŞKAN İDUĞ'A TEŞEKKÜR
Desteği için Başkan İduğ'a teşekkür eden Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, "Bornova Belediyesi ile 1 yıldır kardeş belediyeyiz. Biz kardeş belediyeyiz, onlar ağabeyimiz. Maske sıkıntımız olduğunda hemen destek oldular. Mustafa İduğ başkanımız ile hangi konularda dayanışma ve işbirliği yapabiliriz dile bir araya gelecektik ancak pandemi buna engel oldu. İduğ başkanımızı bu ay sonunda ilçemizde ağırlamak istiyoruz. O da memnuniyetle gelececeğini söyledi. Bizim kardeşlik ilişkimiz tamamen bir şeyler isteme üzerine olsun istemiyoruz. Nasıl işbirliği yaparız, nasıl birbirimize destek oluruz diye düşünüyoruz" dedi.
GÖZTEPE FORMASI YANI BAŞINDA
Askerliğini İzmir'de yaptığını bir tarafının hep İzmir'de olduğunu belirten Akgün, "Göztepe'ye transfer olan Zonguldaklı futbolcu Muhammed Enes Durmuş'un verdiği Göztepe formasını baş köşemde tutuyorum. Geçmişte burada yetişen oyuncular Altay'da da oynadı. İzmir ve Bornova ile sağlam bir bağımız var. Bunu daha da güçlendirmek istiyoruz" dedi.