Zonguldak’ta boşandığı eşini ormanlık alanda bıçaklayarak öldüren ve polise de ‘eşim kayıp’ başvurusunda bulunan M.D., polis tarafından yakalandı. İddiaya göre; Karaelmas Polis Merkezine başvuran M.B. (41)  boşandığı karısı D. Ç.’nin(40)  03.08.2018 günü “Ankara iline gidiyorum” diyerek evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadığını beyan ederek kayıp başvurusunda bulundu.  

Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kayıp D.Ç.’nin bulunması için arama çalışması başlattı. D.Ç.'nin öldürülmüş olabileceği hususunda bir takım emareler elde edilmesi üzerine Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada 

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda Kayıp D.Ç.'nin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine, Zonguldak Emniyet müdürlüğü, Cinayet Büro ekipleri tarafından yürütülen soruşturma sonucunda; Kayıp başvurusunda bulunan M.B. ve M.B.’nin aile bireylerinden H.V.(40) Y.B.(68), T.B.(22) ve G.B.(19) gözaltına alındı. Koca M.B., emniyetteki ifadesinde eşini ormanlık alana götürdüğünü ve kendisini aldattığı için öldürdüğünü itiraf etti. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede D.Ç.’nin öldürüldüğü yönünde deliller tespit etti. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.