MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, TTK ve maden işçilerine her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, “ Yaşadığım sürece TTK ya ve Madenlere sahip çıkmaya devam edeceğim bu benim boynumun borcudur bunu yaparken ne bir gelecek nede bir ikbalim olamaz... Cumanız mübarek olsun” şeklinde konuştu.
MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiyle hem Zonguldaklıların Cumasını kutladı. Hem de sözü yeniden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Zonguldak ziyaretine getirdi. 
Ayan, “ Programımızda yer alan Kendi Madenlerimizi İşleterek ekonomiye kazandırmak bu maksatla istihdam sağlamak ve ithalattan Ülkemizi kurtarıp Cari açık vermemek temel politikamızdır. Bu anlayışla Zonguldak’ta Maden işçisine ve TTK ya sahip çıkan bir siyasetçi olarak yolumuza devam etmekteyiz. 4 Nisan 2017 günü İlimize gelen Sayın Cumhurbaşkanı şahsıma şehrin durumunu sormuştur. Zonguldak sıkıntılı bir şehir sizin söyleyeceğiniz sözler çok önemli beklentiler var ifadesini kullandım. Yine enerji Bakanı Sayın Berat Albayrak’la yaptığım konuşmada Kurum sizden destek beklemektedir şeklinde konuşmalarımız olmuştur. Yaşadığım sürece TTK ya ve Madenlere sahip çıkmaya devam edeceğim bu benim boynumun borcudur bunu yaparken ne bir gelecek nede bir ikbalim olamaz... Cumanız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.