Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Zonguldak’ta konuştu:

"BU MİLLET SAHİPSİZ DEĞİL"

Bir dizi ziyaret ve incelemeler icin Zonguldak'a gelen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Türkiye'nin ve bu milletin sahipsiz olmadığını belirterek,   "DSP, halkın sığınabileceği en güvenli limandır. Bunu herkes bilmelidir. Gün gelecek, devran dönecek. Bizden teslim aldığınız kutsal emaneti, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni tekrar bize teslim edeceksiniz. Bundan kaçışınız yok, başka çareniz de yok. Sizin de sığınabileceğiniz tek liman DSP'dir." dedi.

"HANGİ KESİMLERCE BESLENDİKLERİNİ BİLİYORUZ"

Sözde yeni parti organizasyonlarıyla yılgınlık içerisine düşürdükleri vatandaşları bir yere yönlendirmeye çalışan bazı kesimler ve bazı medya organları var olduğuna dikkat çeken Aksakal, "Kerameti kendinden menkul kamuoyu araştırmacıları var. Hangi kesimlerce beslendikleri bizce malum olan bu yapılar, ancak ve ancak kurgulanan bölgesel projelerin besleyici unsurları olabilirler." şeklinde konuştu. 

"KURTULUŞUN ADRESİ  DSP"

Kararlılıkla çalışmalara devam ettiklerini, eksiden yeni olmayacağını, kurtuluşun tek adresinin Demokratik Sol Parti olduğunu söyleyen  Aksakal, Genel Maden İşçileri Sendikası'nı (GMİS) ziyaretinde ise,  "DSP geçmişte devleti layıkıyla yönetti. DSP'nin ülkenin kaderine yeniden el koyma zorunluluğu var.  Türkiye'nin makus tarihini mutlaka yeneceğiz " dedi.