MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'nın 12'nci olağan kongresi Belediye Nikâh salonunda yapıldı. Katılımın fazla olduğu kongreye mevcut Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, tek aday olarak kazandı ve yeniden başkan seçildi.

Haziran seçimlerine çalışmaları sonucunda MHP’nin Zonguldak’ta istedikleri hedefe ulaşamamış olmasına rağmen en yüksek oyu aldığının altını çizen Kıransoy, “Teşkilatımız fitne ve fesatla karşı karşıya getirilmeye, yok edilmeye çalışıldı. Bizim gibi görünen bizden olmayanlar tarafından sabote edildik. Bu yol uzun ve çetindir" dedi.

“NEDEN ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYDİK?”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan MHP İl başkanı Hamdi Ayan, 15 Temmuz başarışız darbe girişimine ve yeni anayasa değişikliğine değindi. Ayan,  “MHP hainlerle her zaman mücadele etmiştir. Türk milletinin bekası için tüm zorluklara göğüs gelmiştir.16 Nisan'da Türkiye referandum oylamasına gidiyor. Anayasal süreçtir, uzlaşma metnidir. Neden ateşten gömleği giydik? Bu süreci anlatmaya çalışıyoruz. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KIRANSOY, "SABOTE EDİLDİK"

MHP Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy ise konuşmasına Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarına rahmet dileyerek başladı. Kıransoy, "2015 yılının Ocak ayında yapılan kongre ile görevime seçildim. Haziran'da yapılan seçimler için çalıştık. Gayretlerimiz sonucu hedeflediğimiz neticeyi alamasak da Zonguldak'ta en yüksek oyu aldık. Teşkilatımız fitne ve fesatla karşı karşıya getirilmeye, yok edilmeye çalışıldı. Bizim gibi görünen bizden olmayanlar tarafından sabote edildik. Bu yol uzun ve çetindir" dedi.

MHP, KIRANSOY’LA DEVAM EDİYOR

Ayan ve Kıransoy’un konuşmalarının ardından geçilen seçim sonucunda güven tazeleyen Kıransoy, yeniden başkan seçildi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İSE ŞU ŞEKİLDE:

YAVUZ MURAT USLU

HÜSEYİN HASEKİ

MURAT ALTUNKAYA

MEHMET FARUK ARIMAN

KEMAL KANDEMİR

CAVİT YETİM

ŞENOL ZALİM

MEHMET DAL

SEDAT YÜKSEL

HAYRİ ALKAN

RAMAZAN SARI

DURSUN HAMARAT

HASAN ZORBA

ABDULKADİR BEZİR

BAHRİ KÜTÜK

DAVUT ZAMAN

ASLAN UZUNŞİMSEK

ETHEM DEMİRCİ

FEVZİ ŞEREF

İSMAİL AŞKAR

ERDİNÇ BIÇAKÇI

SEDAT AVCI

ÇETİN ÇOLBAN

YILDIRAY ÇELİK

CELAL AVCI

BOĞAÇHAN KÖKSAL

DURSUN ALMALI

MURAT HASDEMİR

MURAT YORULMAZ

ABDULLAH ERDEM GÜNER

YÜKSEL KESKİN

AYHAN GARGİDAN

MAHMUT KAHVECİ

HASAN KORKMAZ

MUHAMMET ÖREN

HALİT DEMİR