Gazeteci, yazar, televizyoncu Aynur Tartan; aynı şehirde doğmuş siyaset, sanat ve iş dünyasından ünlü konuklarıyla memleketlerini konuşmaya, konuklarının en yalın, en sade, en içten, en insan hallerini ekrana taşımaya devam ediyor. “Burada Hayat Var”; bu hafta kara elmasın, emeğin ve emekçinin kenti, mavi ile yeşilin dansı Zonguldak bölümü ile ekrana geliyor. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ve yorumcu Hasan Doğru’nun konuk olacağı Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; 4 Mart Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK’te!

 

Meclisin en güler yüzlü, en sevilen isimlerinden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar; çocukluğunu, gençliğini, anılarını, bilinmeyenlerini tüm içtenliği ile Aynur Tartan’a anlatacak. Almanya doğumlu Ulupınar; memleketi Zonguldak’la tanışma hikâyesini, kavuşma hikâyesini sevgi ve hasretle dile getirecek. “Kara elmas” olarak nitelendirilen taş kömürüne, hemşehrilerinin emeğine, alın terine değinen Ulupınar; Zonguldak’ın yeraltı ve yer üstü zenginliklerinden, güzelliklerinden, değerlerinden, memleket lezzetlerinden de bahsedecek.

 

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz; memleket ve hemşehri sevgisini, Zonguldak aşkını dile getirecek. Alagöz; Zonguldak’ın gezi, gözlem, keşif ve lezzet duraklarını, Ereğli Sahili’ni, ünlü Devrek Bastonunu programda anlatacak. Sesi ve yorumuyla tüm Türkiye’nin gönlünü fetheden yorumcu Hasan Doğru; Zonguldak’taki hayatından, baba evinden, İstanbul’a geliş öyküsünden ve sesinin nasıl keşfedildiğinden söz edecek. Doğru’nun sesi ve yorumu sohbete renk katacak.

 

Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ve yorumcu Hasan Doğru’nun konuk olacağı yeni bölümü ile 4 Mart 2017, Cumartesi günü 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında!