Saadet Partisi Zonguldak 1'ci sıra Milletvekili Adayı Burak Erol Zonguldak merkezde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Seçildiği takdirde gece gündüz vatandaşın hizmetinde olacağını ifade eden Burak Erol partisinin projelerinden bahsederek; " Saadet iktidarında eğitimden istihdama, kamu ihalelerinden atamalara kadar her alanda adam kayırma, torpil ve iltimas ortadan kaldırılacak. Liyakati esas alan adil bir sistem kuracağız. İster bizden olsun ister olmasın, işi ehline vereceğiz. Parti devletini ortadan kaldıracak, milletin partisi konumunda 80 milyona hizmet edeceğiz.

       Emanete  İhanet Etmeyeceğiz

        Saadet iktidarında bize emanet edilen kamu mallarına ve imkânlarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Bunları ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Milletimizin kutsal emanetlerine ihanet etmeyeceğiz.

Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız.

Mahallelere, belediyelere, üniversitelere, bölgelere hizmet götürürken ayrımcılık yapmayacağız. Hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı hizmetten mahrum bırakmayacak ve hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız.

Eşimize, dostumuza kamu ihalelerini dağıtmayacak, ulufe verir gibi devletten makam ve mevki tahsis etmeyeceğiz!

    Denetim Raporlarını Milletten Kaçırmayacağız

      Saadet iktidarında şeffaflığı ve hesap verilebilirliği kamu yönetiminin vazgeçilmezi haline getireceğiz. Hiçbir işimizi kapalı kapılar ardında kamuoyundan gizli yapmayacağız. Vatandaşın bilgisine ulaşamadığı hiçbir ihale, sözleşme ve benzeri işlem bırakmayacağız.

Güçlü iç ve dış denetim mekanizmaları kuracağız. Denetim raporlarını milletin ve meclisin bilgisinden kaçırmayacağız. Milletin emanetine ihanet edenleri ‘bizden’ ‘bizden olmayan’ şeklinde ayırmayacağız.

       Kutuplaşmaya Fırsat Vermeyeceğiz

       Bugün en önemli problemimiz kutuplaşmadır. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki farklı düşüncedeki insanlar çocuklarının birbiriyle oyun oynamasını dahi istemiyor. Biz bunu ortadan kaldıracağız.

Saadet iktidarında her türlü kutuplaşmayı ortadan kaldırmayı ve tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmayı en önemli görevlerimizden birisi olarak görüyoruz "dedi.