Bülent Ecevit Üniversitesi’nin 8 Mayısta Dördüncüsünü Düzenleyeceği Farabi Ar-Ge ve İnovasyon Pazarı’nda 25 Bin TL Ödül Dağıtılacak!

 Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)     Farabi Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı’nın dördüncüsünü düzenleniyor.

 

BEÜ basın bürosundan verilen bilgilere göre Ana sponsorluğunu Karadeniz Ereğli Belediyesi,Ziraat Bankası, Karadeniz Ereğli Ticaret Sanayi ve Sanayi Odası, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi ve ErdemirA.Ş.’ninüstlendiği,  Türksat, Zonguldak Ticaret Sanayi Odası, Tatmetal, Cilas Kauçuk, OtoctonMadencilik’inde sponsor olduğu etkinlik 8 Mayıs’ta Farabi Kampüsü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

 

Yüzün üzerinde projenin Ar-Ge projesinin girişimciler ve sanayicilerle buluşturulacağı etkinlikte birinciye 10 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin, ortaöğretim kategorisinde ise birinciye bin, ikinciye 750 ve üçüncüye 500 Tl ödül verilecek. Bunun yanı sıra Zonguldak Valiliği tarafından da bir projeye 5 bin TL değerinde özel ödül verilecek.           

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin ÖZDEBİR’in de konuşmacı olarak katılacağı Proje Pazarı ile ilgili ayrıntılı bilgiye   http://projepazari..edu.tr/   adresinden ulaşabilirsiniz.