Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Çatalağzı Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Dernek yetkilileri termik santrallere karşı devam eden mücadeleye destek sözü verdi 
  
Kilimli İlçesi'ne bağlı Çatalağzı Beldesi'nde mevcut bulunan termik santrallerin çevreye verdiği zararlarla boğuşan halka ve yeni yapılması planlanan santrallere karşı verilen mücadeleye İstanbul'dan da bir destek geldi. Büyukçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği bölgeye gelerek Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün'e ziyerette bulundu.
Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nin yanı sıra Zonguldak TEMA Vakfı yönetimi, Yaşanabilir Zonguldak Platformu ve Çatalağzı Çevre Koruma Derneği yöneticilerinin de katıldığı ziyerette bölgedeki durum ve önümüzdeki süreç ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Bölgede incelemeler yapan Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği yetkilileri beldede yaşanan çevre sorunlarını yakından görme fırsatı bularak bundan sonra ki süreçte de verilecek olan mücadeleye desteklerinin devam edeceğini söylediler.