MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan, siyasi parti temsilcilerini Zonguldak’ta gerçekleştirecekleri İstanbul’un Fethi kutlamalarına davet etti.
MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, saat 17.00’de Madenci Anıtı önünden başlayan fetih kutlamaları gerçekleştireceklerini belirtti. Çakan, şöyle dedi:
“İstanbul’un Fethi’nin yıldönümünde bu haftada il başkanımın organize ettiği, teşkilatlarımızın organize ettiği, mehter takımı eşliğinde saat 17’de benim belediye başkanı olarak sendika ile beraber müştereken oraya diktiğimiz Madenci Anıtı’nın önünden bir yürüyüş başlatıyoruz. Bu yürüyüş İstanbul’umuzun yıldönümü ve haftasında her ilde yapılan bir yürüyüştür gelin Türkiye’ye örnek olalım bütün siyasi partilere sesleniyoruz. Mehter takımımızla birlikte bütün siyasi başkanların il başkanları gelsin ilçe başkanları gelsin hep beraber mehteran takımı eşliğinde Zonguldak’a kol kola girelim kardeşçe yürüyelim her bir siyasi partide gelsin bu yürüyüşe katılsın bu birlik ve beraberlik gösterilsin. Ben bunu bugün söylemiyorum. Geçmişte söyledim yarında söyleyeceğim. 7 haziran 2015 tarihinden sonra Allah nasip eder milletvekili seçilirsem bu birlik ve beraberliği sağlayabilmek için bütün mücadelemi ortaya koyacağım. İnşallah en az iki milletvekili ile Zonguldaklı hemşerilerim bizi mutlaka ve mutlaka bizi Ankara’ya gönderecekleri düşüncesindeyim. Zonguldak’ta çok önemli bir patlama olacak. İnşallah birinci parti olacağız. Şunu açıklıkla net olarak söylüyorum. Özellikle kararsız olan hemşerilerime sesleniyorum. Eğer Zonguldak’ta yaşıyorsanız. Bu ülkede yaşıyorsanız. Beş dakikanızı ayırın ve şöyle bir düşünün bu ülkede neler oldu. Zonguldak’ta neler oldu. Niçin güne geçmişe dönerek başarı elde edeceğimizi düşünüyoruz da niçin geleceğe umutla bakamıyoruz. Bu nedenle bu seçim ülkemiz için Zonguldak için çok önemlidir. Bu seçim Zonguldak için önemli olduğu gibi yarın sizler içinde çok önemlidir. Oyunuzu önce kendinize verin ve geleceğinizi teminat altına alın. Bu ülke bölünürse Zonguldak’ta ekonomik çöküş böyle devam ederse biz hem ülkemizde hem de Zonguldak’ımızda yaşayamayacak duruma geleceğiz.”