Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ve MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen Bakkal ve Tekel Bayileri Odası ve Terziler ve Kunduracılar Odasını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, Zonguldak eski Valisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak 2. sıra Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen ve beraberindeki partililer ile birlikte Bakkal ve Tekel Bayileri Odası ve Terziler ve Kunduracılar Odasını ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, “Şükür Küçükali ile 1975’ten başlayan bir dostluğunun olduğunu belirten Çakan, “Gönlünden geçeni söyleyen ve lafını esirgemeyen ve inandığı davada gerektiğinde yıkan bir isimdir. Bugün Bakkalların çok önemli sorunları var. AVM ve Büyük marketler oluştuktan sonra bu sıkıntılar daha da arttı. Kendimizi geleceği hazırlamak için çok büyük gayret sarf ettik. Bugün seçim olmasaydı mecliste Zonguldak’ın birçok sorunu görüşülüyor olacaktı. 1 Kasım’da yeniden bir seçim var benim sizlerden ricam tekrar desteğinizi istiyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali “İki vekil adayımızın da Zonguldak’a ne kadar hizmet yaptıklarını çok iyi biliyorum. Bugüne kadar odamızı ziyaret eden ilk vekil adaylarımız kendileri. Esnaf kesimi olarak biz vatanını ve milletini seven insanlarız. Sayın Başbakanımız esnaflar için 30 bin TL kredi verilecek diyor. Her seçim döneminde esnaflar için bir sürü vaatler veriliyor ama hiçbiri yerine getirilmiyor. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.