Şehit isimlerinin eğitim kurumlarına verilmesi konusunda duyarlılık gösterdikleri için MEB’e ve Zonguldak Valiliğine…

Çakan’dan teşekkür

 

Eski Enerji bakanı zeki çakan bir mesaj yayınlayarak Milli Eğitim Bakanlığına ve Zonguldak Valiliğine teşekkür ettiğini söyledi. Çakan mesajında şöyle dedi:

25. Dönem MHP Zonguldak Milletvekili olarak 17.09.2015 tarihinde, Zonguldak Valiliğine ve Milli Eğitim Bakanlığına yapmış olduğum başvurular ile vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün korunması için canı pahasına hizmet eden ve bu uğurda PKK terör örgütü tarafından hain pusularda
şehit olan evlatlarımız Tansu Aydın, Yusuf Yelkenci ve Çağdaş Arslan'ın isimlerinin, ikametgah adreslerine en yakın yerlerdeki okullara verilmesi konusunu gündeme getirmiştim.

Dün ise şehit polis memurumuz Çağdaş Arslan'ın isminin, Beycuma beldemizde Çok Programlı Anadolu Lisesine verildiğini, yerel gazete ve haber sitelerinden öğrenmiş bulunmaktayım.

Bu konuda göstermiş oldukları duyarlılıklarından ötürü Milli Eğitim Bakanlığına ve Zonguldak Valiliğine teşekkürlerimi sunuyor, bir Zonguldaklı ve 25. Dönem MHP Zonguldak milletvekili olarak vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak uğrunda şehit olan diğer evlatlarımız içinde aynı hassasiyetin ve duyarlılığın gösterilmesini temenni ediyorum.