Mesut Özil Spor Kompleksi'nde çalışmalar başladı...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in desteğiyle Devrek'te yapımına 3 yıl önce başlanan ve yarım kalan tesisin tamamlanması için geçtiğimiz günlerde protokol imzalandı. Tesislerde incelemelerde bulunan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Mesut Özil Spor Kompleksi'nde çalışmaların yeniden başladığını ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Bozkurt'un girişimleri neticesinde, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Devrek Belediyespor ve ilçe sporuna hizmet edecek olan tesisin tamamlanması için, Mesut Özil ve Devrek Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde çalışmalara yeniden başlanıldı.
'Mesut Özil Spor Kompleksi' adı verilecek tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Bozkurt, "Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen hemşehrimiz Mesut Özil'in maddi ve manevi desteği almaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Yapımı yılan hikayesine dönen tesis için çalışmalara yeniden başladık. İlçe sporuna önemli katkılar sunacak tesis için maddi ve manevi destek olan hemşehrimiz Mesut Özil'e şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.