Çatalağzı Kuzyaka mahallesinde geçen hafta çıkan yangında evleri kullanılamayacak hale gelen aileye ev, eşya ve gıda yardımında bulunuldu. Çatalağzı Kızılay Şubesi tarafından gerçekleştirilen yardımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle muhtarı Selçuk durmuş ise Türk Kızılay’ının Çatalağzı şubesinin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek Düzce’den gelen ekip ve Çatalağzı Kızılay şubesi yetkililerine teşekkür etti.

 Çatalağzı Kızılay şubesi tarafından, Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesine bağlı Kuzyaka mahallesinde geçen hafta çıkan yangında evleri kullanılamayacak hale gelen aileye ev eşyası ve gıda yardımında bulunuldu.

 Geçen hafta şube başkanı ve yöneticileri tarafından hasar tespiti yapılan evin gerekli ihtiyaçları merkezi Düzce’de olan Kızılay afet müdürlüğüne gönderilen evraklar sonrasında Düzce’den gelen Kızılay ekibi ve şube yöneticileriyle beraber mahalle muhtarı Selçuk Durmuş nezrinde ev eşyası ve gıda malzemeleri aileye teslim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan şube başkan yardımcısı Ramazan Yüzlü Türk Kızılay’ının sadece kan durumlarında değil afet ve yangın durumlarında da vatandaşın yanında olduğunu belirterek “Bu malzemelerin ailemize ulaşmasında emeği geçen tüm Kızılay camiasına teşekkür ederim” dedi.

Mahalle muhtarı Selçuk durmuş ise Türk Kızılay’ının Çatalağzı şubesinin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek Düzce’den gelen ekip ve Çatalağzı Kızılay şubesi yetkililerine teşekkürlerini sundu. Meryem Demir