Kilimli-İnağzı arasındaki yolda, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından asfalt çalaışması başladı. Ancak yol çalışması, Kilimli Radarttepe üçyol ağzında kesilince Çatalağzı sakinleri AKP Zonguldak Milletvekillerine isyan etti. 

Daha önce AKP’li Zonguldak Belediyesi’nin uhdesinde bulunan yolları asfaltlayan Karayollarının şimdi de AKP’li Kilimli Belediyesi sınırları içinde kalan yolu asfaltlamasına tepki gösteren halk, “Kilimli vatan toprağı da Çatalağzı gavur eli mi?” diyerek AKP Zonguldak Milletvekillerini partizanlık yapmakla suçladılar. 

AKGÜN: “MUHALEFET BELEDİYELERİ CEZALANDIRILIYOR”

Halkın Sesi’ne konuşan CHP’li Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, muhalefet belediyelerinin iktidar tarafından cezalandırıldığını belirterek şunları söyledi: “Çatalağzı Zonguldak ekonomisine en büyük katkıyı veren belde. Ama insanlara bir yolu çok görüyorlar. Bu yoldan günde en az 2 bin kamyon geçiyor. Devletin Karayolları Bölge Müdürlüğü İnağzı-Kilimli arasını asfaltlıyor ama Kilimli üçyol ağzında yol yapım çalışmasını durduruyor. Bunun mantığı yok. Bu bir çifte standarttır. Çatalağzı halkı santrallerin külünü soluyor ama sıra hizmete gelince partizanlık yapılıyor. Çatalağzı muhalefet partisinde olduğu için halka ceza kesiyorlar”