AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, ilçede faaliyet gösteren demir çelik fabrikalarının girişinde işçilerle selamlaşıp partisine destek istedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturğlu seçim çalışmalarına Yalı Caddesi ve fabrika ziyaretleri ile devam etti. Ereğli ilçesinde ilk olarak Yalı caddesi ve sahil şeridinde bulunan kafeteryaları ziyaret ederek başlayan Çaturoğlu, daha güçlü Türkiye için, istikrarın sürmesi ve hizmetlerin devam etmesi adına Pazar günü yapılacak olan seçimlerde AK Parti’ye destek istedi.
ÇATUROĞLU: “HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
Girdiği bir erkek kuaföründe ki genci sembolik olarak tıraş eden Çaturoğlu, sıcak görüntüler oluşturdu. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin önemine değinen Çaturoğlu “Bölgede girilmedik ev, çalınmadık kapı, hayırlı işler dilemediğimiz esnaf kalmayacak. Herkesi kucaklayacağız. Son 2 aydır sürdürdüğümüz seçim çalışmalarında artık son 2 güne girdik. Yüzbinlerce vatandaşımıza ulaştık. Düğünlerine gittik, cenazelerinde saf tuttuk, iş yerlerinde ziyaret ettik, evlerinde çay içtik. Artık bölgemiz için, İlçelerimiz için çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Halkımıza hak ettiği hizmeti daha da artırarak sürdüreceğiz” dedi.
FABRİKA İŞÇİLERİNE ÇİKOLATA DAĞITTI
Yalı caddesi ve sahil yürüyüşünün ardından ilçede faaliyet gösteren demir çelik fabrikalarının ana giriş kapısında işçilerle buluşan Çaturoğlu, kendileri ile tek tek tokalaştı, çikolata ikram etti. Mesaisi sona eren işçilere ‘Hayırlı istirahatler’ dileyen Çaturoğlu, istikrarın devam etmesi için AK Parti’ye destek vermelerini talep etti. Çaturoğlu işçilerle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.