“KONTROLLÜ DARBE GİRİŞİMİ” İDDİASI HEM VİCDANEN HEM SİYASETEN AHLAKSIZCA BİR İDDİADIR”

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu; 16 Nisanda yapılacak referandum çalışmasına Alaplı Kılçak Köyünde devam etti.

 

Basın danışmanlığından verilen bilgilere göre İlçe Yönetimi, İl Genel Meclisi ve belediye meclisi üyelerini de yanına alarak Alaplı Kılçak köyüne giden Çaturoğlu, burada Kılçak Köyü Muhtarı ve Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

 

TÜRKİYE'NİN HIZINA HIZ, GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ

 

Milletvekili Çaturoğlu; Kılçak köyünde yaptığı konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi; "Türkiye'yi 15 yılda 3 kat büyüttük. Şimdi yeni sistemle yani 16 Nisanda oylayacağımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Anayasa değişikliği ile 15 yılda başardıklarımızı çok daha kısa süre zarfına sığdıracağız. Türkiye'nin hızına hız, gücüne güç katacağız.

 

HASTALIKLI BİR BAKIŞIN ÜRÜNÜDÜR

Ana Muhalefet Partisinin yani CHP’nin lideri Kılıçdaroğlu; 15 Temmuz kontrollü bir darbe girişimidir iddiasında bulunmaktadır. “Kontrollü darbe girişimi” iddiası hem vicdanen hem siyaseten ahlaksızca bir iddiadır.Şehitlerimize, gazilerimize, aziz milletimize hakaret niteliğindedir.Şehitlerimizin ruhunu sızlatacak bir ölçüsüzlüktür.Çirkin bir imadır, hastalıklı bir bakışın ürünüdür.

 

FETÖ’NÜN DÜMEN SUYUNA GİRMEKTİR

 

15 Temmuz hain darbe girişimine “kontrollü darbe girişimi” demek FETÖ’yle aynı dili kullanmaktır.FETÖ’nün dümen suyuna girmektir.FETÖ’yle işbirliği yapmaktır.Bu çirkin iddiayı dile getirmek vatansever CHP seçmenlerine de haksızlık etmektir.Vatansever CHP’li seçmen kardeşlerimizi bu iddianın sahibi kılmaktır, Kılıçdaroğlu’nun kendi seçmenine bile izah edemeyeceği bir büyük yalandır.

 

CHP YÖNETİCİLERİNİN BU MİLLETE NE KADAR YABANCILAŞTIKLARININ BİR KANITIDIR

 

Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un “denize dökme” söylemi bu millete tepeden bakmalarının, bu milleti hor görmelerinin açık seçik bir örneğidir.CHP yöneticilerinin bu millete ne kadar yabancılaştıklarının bir kanıtıdır.Bütün o uzlaşmacı söylemlerine rağmen, içlerinde millete tepeden bakmanın kibri yatmakta ve ilk fırsatta da açığa çıkmaktadır.

Hüsnü Bozkurt’un söylemi de sadece diğer partilere gönül vermiş seçmenlere değil, vatansever CHP’li seçmen kardeşlerimize de bir hakarettir.16 Nisan’da Evet oyu çıktıktan sonra, milletine yabancılaşmış bu siyasetçiler artık koltuklarını koruyamayacaktır.

SANDIK NAMUSTUR

 

Demokrasi sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. Sandık namustur. Sandığa gidip oy atmak ve sandığa sahip çıkmamız gerekmektedir. Seçmenin gönlünü kazanamayan oyunu da kazanamaz. Unutmayalım, halk oylaması sandıklar kapanıp oy sayma işlemi bitene kadar devam eder.

 

Akşamın bu saatinde bizleri dinleme zahmetinde bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah hepimize kolaylık, güç ve başarma azmi versin.