AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı Beldesinde halk ile bir araya geldi.
Ramazan ayının İlk Cuma namazını AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, AK Parti Yönetim kurulu Üyeleri ve partililer ile birlikte Ormanlı Merkez Camiinde kılan Çaturoğlu, cami çıkışında cemaat ile bir bir tokalaşarak hal ve hatırını sordu. Ardından Ormanlı Belde Belediye Başkanı Başol’u beraberindeki partililer ile birlikte makamında ziyaret eden Çaturoğlu, burada Başol’dan Ormanlı’nın sorun ve taleplerini içeren dosyayı aldı, çözüm yolları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Ormanlı’nın Ereğli’nin en büyük beldesi konumunda bulunduğuna dikkat çeken Çaturoğlu şunları söyledi, “Zonguldak’ın tüm köyleri gibi Ormanlı’nın da sorunlarını önemsiyoruz. Ormanlı’da TOKİ çalışmaları kısa sürede başlayacak, ulaşımla ilgilide sorunları süratle çözmeye çalışıyoruz. Ormanlı Belediye Başkanımız Başol Zonguldak’ın en çalışkan belediye başkanlarından biri, Ormanlı’ya yapacağı her yatırımda yanındayız. Ankara’da kapı kapı dolaşıp, Ormanlı’ya ne kadar daha hizmet verebiliriz, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalarda meyvelerini vermeye başladı“ şeklide konuştu.
Belediyede bir süre kalan Çaturoğlu ardından Ormanlı’da haftada bir Cuma günü kurulan pazara girerek, burada alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla tek tek tokalaştı.