(İHA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, partisinin İl Başkanı Zeki Tosun ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Valisi Ali Kaban, İl emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi ziyaret etti. 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile ilk olarak Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü görevine yeni başlayan Ahmet Metin Turanlı’yı ziyaret etti. Turanlı’ya görevinde başarılar dileyen Çaturoğlu, emniyetle ilgili olarak il genelinde yapılması gereken yatırımlarla ilgili olarak bilgi aldı. Çaturoğlu ve beraberindekiler daha sonra Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Zonguldak Valisi Ali Kaban ile Zonguldak Merkez ve ilçelerine ulaşım, eğitim, sağlık gibi birçok alanda yapılması gereken, çalışmaları devam eden yatırımları görüşen Çaturoğlu “Zonguldak'ın eksiklerinin giderilmesi için diğer milletvekili arkadaşlarım ve teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’den Zonguldak Merkez ve ilçelerdeki özellikle kırsl alanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Çaturoğlu, eksik kalan noktalarda her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Çaturoğlu son olarak ise AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı’nın haftalık olağan toplantısına katılarak, il ve ilçe yöneticileri ile istişarelerde bulundu.