Çaycuma Koleji 17’inci mezunlarını düzenledikleri mezuniyet töreniyle uğurladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Nuray Bökrü; “Çaycuma Kolej’inin 20.yılının gururuyla farklı bir mezuniyet kutluyoruz. Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk, ilgi ve emek için sizlere teşekkür ediyorum. Eğitimde başarının anahtarı sevgidir. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte okulunuzu ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım sonsuzdur”

“ÇAYCUMA KOLEJİ YARINLARIN GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE’ SİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK BİR EĞİTİM KURUMUDUR”

"Çaycuma Koleji yarınların güçlü ve büyük Türkiye’ sini gerçekleştirecek bir eğitim kurumudur. Her yıl Zonguldak ve çevre illerde Fen liselerine en fazla öğrenci yerleştiren kurum olarak zirveyi temsil etmekteyiz. Bu yıl TEOG Sınavında 3 öğrencimiz Türkiye birincisi olmuş, tüm öğrencilerimizde % 98,6 başarı ortalamasıyla zirvedeki yerini korumaya devam etmiştir. Bu başarı kurumsallaşmış okulumuzun, özveriyle çalışan öğretmenlerimizin, daima bize destek olan siz değerli velilerimizin ve tabii ki öğrencilerimizin azim ve gayretlerinin bir sonucudur. Sevgili öğrencilerim, Çaycuma koleji sizleri sevgiyle, hasretle uğurlarken hepinize mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız ve ufkunuz hep açık olsun” diye konuştu.

Çaycuma Koleji 17’inci dönem mezunlarından dereceye giren öğrencilerden birinci Ramazan Ege Solak, ikinci Çağla Altınkol, üçüncü ise Yekta Barış Kuru oldu. Öğrencilere başarı plaketlerini Okul Müdürü Nuray Bökrü verdi.

Çaycuma Koleji Kurucuları Kadri Bozdağ ve Cahit Özyurt tarafından Çaycuma Kolejinde görev yapan eski öğretmenlere plaketleri verildi. Ayrıca TEOG’ta Türkiye birincisi olan öğrencilere hediye çeki ve çeşitli hediyeler verildi.

Törende, yeni ve eski okul birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktılar.

Tören sonunda öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladı.