Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen ve TSO'nunda  katkı yaptığı “eğitim yardımı” kapsamında Çaycuma TSO tarafından 750 öğrenciye bot yardımı yapıldı.

Yardımlar Kasım ayı içinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Çaycuma genelindeki tüm okullardan tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere birebir ulaştırıldı. Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık ve Genel Sekreter Alper Püren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ile Şehit Hasan Yağlı İlkokulu ve Gemiciler Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul müdürlerine öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan botları teslim ettiler.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık yardımların dağıtımının ardından yaptığı açıklamada: “Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaparak 750 öğrencimize kışı sıcak geçirmelerini sağlayacak botlar hediye ettik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızın çabası ile yaptığımız bu çalışma neticesinde ilçemizdeki tüm okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştık. Bu gibi çalışmalar öğrencilerin başarısını arttıracak desteklerdir ve Çaycuma TSO olarak eğitim yardımlarımızı TOBB desteğiyle her yıl yapmakla geleneksel hale getirdik. Bunu imkan sağlayan başta Başkan Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimi olmak üzere TOBB’ne ve değerli yönetim kurulu ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi