Zonguldak İş-Kur İl Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile Çaycuma Ziraat Odasının katkıları ile açılan 14 kursiyerin katıldığı "Meyvecilikte Budama Kursu" ve 16 kursiyerin katıldığı "Meyvecilikte Aşılama Kursu" devam ediyor.
İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş ile İlçe Milli eğitim müdürü Mehmet Özdemir "Meyvecilikte Aşılama Kursu" programında 16 kursiyeri ve Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın’ı ziyaret ettiler.
Kaymakamı Keçeli yaptığı açıklamada, "Kursiyerlerin kursa olan ilgisine teşekkür eder, başarılar dilerim. Kurslarımızın hayırlı olmasını ve başarılı olmasını diliyorum. Ziraat odalarımız Çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, modern tarım metotlarının kullanılması için yönlendirilme yapılması noktasında ciddi bir işlevi yerine getiriyor. Bu nedenle başkan ve üyelerimizin ilçemize hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum, Bizler her zaman çiftçinin yanındayız. Bu vesile ile müstahsillere hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum, verilen bu kursların ticaretine de yansıyacağına inanıyorum. Bu nedenle tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimizi yönlendirelim, buda sizlere düşüyor, Tarım için ne yapılması gerekiyorsa; özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Genç neslimiz de tarımı sevmelidir. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.