Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından ‘Yeni yıla merhaba’  konseri düzenlendi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük ilgi gördü.

Belediye basın bürosundan verilen habere göre Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nca Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konseri Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, bazı sivil toplum örgütleri, siyasi parti, oda ve dernek temsilcileri ile vatandaşlar izledi. Safranbolu, Devrek, Kilimli, Bartın ve Karabük Türk Müziği Korosu başkan ve koro üyeleri de konseri takip etti.

Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Başkanı Hamza Başören, konser öncesi yaptığı açılış konuşmasında; topluluğa maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve belediye çalışanları, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi yetkililerine teşekkür etti. Konsere yoğun ilgi gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başören, şöyle dedi:

“Sevgi bestesinin tınılarını, tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklara silineceği,  ümitlerinizin hiç bitmeyeceği sağlık, mutluluk, başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle 2018 yılı sizlere sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun. “

Şef Levent Özger yönetimindeki konser, “Rüzgar uyumuş ay dalıyor” ve ‘Hasretinle yandı gönlüm” eserleriyle başladı. Duygudan duyguya sürükleyen birbirinden güzel  21 eser, koro ve solistler tarafından söylendi. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda topluluk üyeleri, ayakta alkışlandı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, konserin sonunda şef Levent Özger’e çiçek verdi ve topluluk üyelerini tebrik etti. Başkan Kantarcı, “Bu sefer müzikten sonra lafa gerek yok ama ben hepinizin geçmiş yıldaki kötülüklerden arınmamızı ve yeni yılda hep güzel şeylerle karşılaşmamızı temenni ediyor yeni yılınızı kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)