Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “2020 Çaycuma’mızın yıldızının daha çok parlayacağı bir yıl olacak. Daha çok çalışacağız ve Çaycumalıların gurur duyacağı, Çaycumalı olmayanların imrenip gıptayla bakacağı bir kent olacağız” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, “2020 yılının ülkemize, kentimize, tüm dünyaya sağlık, esenlik en çok barış getirmesini diliyorum. 2020, kardeşin kardeşi öldürmediği, masum insanların cezaevlerinde çürütülmediği, barışın, dayanışmanın ve bir arada yaşama kültürünün hakim olduğu bir yıl olsun. Yeni yıl korkunun değil güvenin, düşmanlığın değil kardeşliğin, yoksulluğun değil refahın, nefretin değil sevgi, saygı ve gülen yüzlerin yılı olsun. İnsanların mutlu olduğu, gelir düzeyinin yükseldiği, kimsenin aç yatağa girmediği bir yıl olsun. 2020 yılının 2019'dan daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.

BU KADİM MİLLETİN AŞAMAYACAĞI BİR ENGEL YOKTUR
Kantarcı mesajını, “2020’de ülke ve millet sevgisiyle, bayrak sevgisiyle çalışarak, üreterek birbirimize sımsıkı sarılarak birlik olmamız gerekiyor.Tüm yüreğimle inanıyorum ki, bu kadim milletin aşamayacağı bir engel yoktur. Kurtuluş Savaşı'nı veren ve Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının durumu bugünkünden çok daha müşküldü. O zorlukları aşmış bir milletin torunları olarak önümüzde hiçbir engel tanımıyorum. İnancım tam. Ülkeme ve insanıma güveniyorum. Yeter ki birlik olalım” diyerek sürdürdü.

YENİ YIL BİZİM YILIMIZ OLACAK

Kantarcı sözlerini, “2020 Çaycuma’mızın yıldızının daha çok parlayacağı bir yıl olacak.Daha çok çalışacağız ve Çaycumalıların gurur duyacağı, Çaycumalı olmayanların imrenip gıptayla bakacağı bir kent olacağız. Yeni yıl bizim yılımız olacak.Bu duygularla herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyor, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum” diyerek tamamladı.
(Haber Merkezi)