CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır’ın işyeri kundaklandı... Çakır, beldede muhalif olanların başına benzer şeyler geldiğini öne sürdü 
“Olay Siyasi”
CHP Çaydeğirmeri Belde Başkanı Murat Çakırın sahibi olduğu Ada düğün salonu önceki akşam kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılarak kundaklandı. Çaydeğirmeni’nde daha önce de Erenler Köyü Muhtarının arabası yakılmıştı. Çakır, açıklamasında beldede can ve mal güvenliğinin olmadığına vurgu yaparak, kundaklama olayının daha önce yaşananlarla ilgisi olduğunu söyledi. 
GEBEŞ’İ Mİ KASTETTİ?
CHP Belde Başkanı Çakır, olaydan sonra beldede mevcut yönetime muhalefet edenlerin başına gelmeyen şeyin kalmadığını belirterek, yasal yollarla olayın peşini bırakmayacağını söyledi. Çakır, bir süre önce Çaydeğirmeni TOKi siyasetinde bulunan bir kafede Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış GEBEŞ ile sorun yaşamıştı. İsim vermeden muhalefet ettiği için işyerinin yakıldığını  iddia eden Çakır’ın Satılmış Gebeş’i kastettiği öne sürüldü. Öte yandan CHP’li başkan, bu iddası üzerine dün akşam saatlerinde jandarmaya davet edilerek yeniden ifade verdi.