Mehmet Çelikel Lisesi’nde düzenlenene törene, Mehmet Çelikel Lisesi Onursal Başkanı Can Polat Pamay ile Mehmet Çelikel Vakfı üyeleri, Mehmet Çelikel Lisesi mezunları ve davetliler katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Mehmet Çelikel Lisesi Okul Müdürü Hasan Koca, "Bundan tam 75. yıl önce merhum Mehmet Çelikel'in tamamen kendi kişisel katkısı neticesinde Zonguldak halkının hizmetine açılan bu nadide eğitim kurumu geçen bu zaman sürecinde adeta ulu bir çınara dönüşmüştür. Okulumuz sadece Zonguldak'ta değil tüm Türkiye'de herkesin bildiği, herkesin öğrenim görmek istediği bir kurum haline gelmiştir. Yetiştirdiği değerlerle ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmesinde önemli katkı sağlamış olan Mehmet Çelikel Lisesi geçmişinde olduğu gibi gelecekte de Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirmeye devam edecektir" dedi.

Daha sonra konuşma yapan Mehmet Çelikel Lisesi Vakıfı Onursal Başkanı Can Polat Pamay ise, "Sizlerle her zaman iftihar ettik, övündük” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Mehmet Çelikel Lisesi 1983 yılı mezunlarına 30. yıl onur plaketi ve 1963 yılı mezunlarına 50. yıl onur plaketi verildi.

ÇELİKELLİLER BALOSU YAPILDI

Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesinin 76. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Geleneksel Çelikelliler Balosu düzenlendi. 

Zonguldak Deniz Kulübünde gerçekleştirilen baloya, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Başkanı Sağlam Gürol ve 1983-1984 mezunları ve davetliler katıldı.
Düzenlenen gecede, Mehmet Çelikel Lisesi mezunları birbirleri ile bol bol fotoğraf çektirmenin yanı sıra gönüllerince eğlendiler.